توضیحات

توجه : اگر همسر یا شریک قانونی متقاضی، شهروند و یا مقیم کانادا باشد، امتیازات مانند یک فرد مجرد برای متقاضی در نظر گرفته می شود.

canada

مجموع امتیازات :

0 امتیاز
محاسبه امتیاز اکسپرس اینتری

این ابراز برای محاسبه امتیاز خود در سیستم جامع امتیاز دهی (CRS) می باشد. «سی آر اس» یک سیستم امیتاز محور است که از آن برای ارزیابی پروفایل شما برای ورود به سیستم اکسپرس اینتری استفاده می شود. امتیازات در دسته بندی های زیر بررسی می شود:

  • مهارت ها
  • تحصیلات
  • توانایی زبانی
  • تجارب کاری
  • سایر موارد

توضیح برای انتخاب بهتر:

  • اگر دعوتنامه دارید، سن شما در تاریخی که دعوتنامه شغلی برای شما ارسال شد مهم است.
    و یا
  • اگر تصمیم دارید پروفایل اکسپرس اینتری را کامل کنید، سن فعلی خودتان را وارد کنید.

بالاترین مدرک تحصیلی خود را انتخاب کنید:

  • مدرک، دیپلم یا گواهی کانادایی و یا
  • اگر در خارج از کانادا تحصیل کرده اید، می بایست ارزیابی مدارک تحصیلی (ECA) از یک موسسه تایید شده در پنج سال گذشته داشته باشید.

توجه: اگر جواب شما مثبت است:

  • زبان انگلیسی یا فرانسوی نباید بیشتر از نیمی از زمان تحصیل شما را به خود اختصاص دهد.
  • شما نباید تحت بورسیه ای تحصیل نمایید که بعد از فارغ التحصیلی مجبور به بازگشت به کشور خود باشید.
  • شما باید در یک مدرسه کانادایی تحصیل کنید (دانشگاه های خارجی مورد قبول نمی باشد)
  • شما باید حداقل هشت ماه تمام وقت ثبت نام کرده و حداقل هشت ماه در کانادا حضور داشته باشید

5) زبان رسمی: زبان رسمی کانادا انگلیسی و فرانسوی است

برای تمامی مراحل اکسپرس اینتری، نیاز به مدرک زبانی دارید که کمتر از دو سال از نتیجه آن گذشته باشد.(حتی اگر زبان اصلی شما انگلیسی و یا فرانسوی است)

نمره آزمون خود را وارد کنید:

اگر بله، کدام آزمون را برای زبان رسمی دوم خود انجام داده اید ؟

از جواب آزمون باید کمتر از دو سال گذشته باشد!

Enter your test scores for:

6) تجربه کاری

سوابق کاری باید به صورت تمام وقت و با حقوق کامل باشد.(یا با حقوق معادل آن به صورت پاره وقت)

توجه: کشور کانادا فهرست رسمی تحت عنوان NOC یا همان طبقه بندی ملی مشاغل دارد. این فهرست شامل همه مشاغل در بازار کار است که هر کار را با توجه به نوع، گروه و سطح مهارت توصیف می کند

مشاغل حرفه ای در NOC شامل موارد زیر می شود:

  • کارهای مدیریتی (NOC مهارت سطح صفر)
  • مشاغل حرفه ای (NOC مهارت نوع A )
  • مشاغل فنی و تجارت حرفه ای/کار دستی و غیر سیستمی ( NOC مهارت نوع B )

اگر از سطح NOC مطمئن نیستید، می توانید از طریق این لینک دسته بندی های مرتبط با NOC را مشاهده نمایید.

سوابق کاری باید به صورت تمام وقت و با حقوق کامل باشد.(یا با حقوق معادل آن به صورت پاره وقت) و فقط در یک دسته بندی باشد.(NOC skill type 0, A or B)

یادداشت: یک گواهی تحصیلی این اجازه را به افراد میدهد تا در برخی از مشاغل حرفه ای در کانادا کار کنند. این گواهی ها تنها توسط یک ایالت ، سازمان و یا فدرال در کانادا صدر میگردند. برای کسب یکی از آن ها، شخص باید دوره های لازم را بگذراند و مهارت لازم را کسب کند و در انتها در آزمون مربوط به آن قبول شود.

افراد باید به یک ایالت و یا منطقه مشخص شده برای ارزیابی بروند. ممکن است نیاز به آموزش و کسب تجربه از یک کارفرما کانادایی نیز وجود داشته باشد..

.این مورد با کاندید شدن و انتخاب از طرف یک ایالت و منطقه متفاوت می باشد

امتیازات اضافه

یک پیشنهاد شغلی معتبر شامل موارد زیر می شود:

  • تمام وقت باشد
  • در لیست NOC باشد. (نوع 0 و یا سطح A و B)
  • توسط LMIA پشتیبانی شود
  • برای یک سال و از زمانی باشد که شما اقامت دائم کسب کردید

پیشنهاد شغلی معتبر نیست اگر کارفرمای شما:

  • سفارت، کمیسیون یا کنسولگری سطح بالا در کانادا باشد
  • در لیست کارفرمایان نامناسب باشد

این که آیا یک پیشنهاد کار معتبر است یا خیر، بستگی به عوامل زیادی دارد. می توانید مورد خودتان در این لینک بررسی نمایید.

در صورتی که از نوع مهارت خود اطلاعی ندارید، می توانید از ابزارهای آنلاین برای بدست آوردن آن استفاده نمایید

توجه: در صورتیکه جواب مثبت است، برادر یا خواهر شما باید:

  • 18 ساله و یا بیشتر باشد
  • با شما از طریق روابط خونی، ازدواج، شراکت و یا فرزندخواندگی ارتباط داشته باشد
  • یک والدین مشترک داشته باشید

برادر یا خواهر از طریق زیر به شما مربوط می شود:

  • خون (بیولوژیکی)
  • فرزندخواندگی
  • ازدواج (خواهر یا برادر ناتنی)
  • مدرک، دیپلم یا گواهی نامه کانادا؛ یا
  • ارزیابی مدرک تحصیلی (ECA)؟ (ECA باید از یک آژانس تایید شده در پنج سال گذشته باشد)

برای بدست آوردن تعداد صحیح امتیاز، اطمینان حاصل کنید که پاسخی را انتخاب کنید که بهترین حالت را نشان می دهد. مثلا:

اگر دارای دو مدرک لیسانس یا یک مدرک کارشناسی و دیپلم دو ساله کالج هستید، این گزینه را انتخاب کنید: «دو یا چند گواهینامه، دیپلم یا درجه. یکی از آن ها باید یک برنامه سه ساله و یا بیشتر داشته باشد.»

سوابق کاری باید به صورت تمام وقت و با حقوق کامل باشد.(یا با حقوق معادل آن به صورت پاره وقت) و فقط در یک دسته بندی باشد.(NOC skill type 0, A or B)

از جواب آزمون باید کمتر از دو سال گذشته باشد

ii) نمرات آزمون را وارد کنید:



امتیازات شما

امتیاز تمام کاندیدهای اکسپرس اینتری از 1200 محاسبه می شود. این امتیاز بر اساس چهار بخش از فرمول CRS به متقاضیان داده می شود.

کشور کانادا از افرادی که بالاترین امتیاز را (در بین افراد ثبت نام شده) دریافت کرده اند دعوت می کند درخواست اقامت دائم را ارسال نمایند.