تور بانکوک

راهنمای انتخاب تور بانکوک در سایت راسفر!

شهر بانکوک پایتخت کشور تایلند می باشد و شلوغ ترین شهر این کشور نیز به شمار می رود. بانکوک به دلیل جاذبه های فراوانش یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری می باشد به طوری که سالیانه بیش از 16 میلیون توریست از آن دیدن می کنند.

کلانشهر بانکوک به ۵۰ منطقه شهری تقسیم می شود که جذاب ترین منطقه برای گردشگران منطقه فراناکون (Phra Nakhon) است. این بخش از شهر درست در کنار رودخانه قرار دارد و پذیرای هتل ها و رستوران های متنوع و بسیاری است. به همین دلیل بسیاری از گردشگران برای محل اقامت خود فراناکون را انتخاب می کنند، چرا که در این بخش می توانند در کنار رودخانه شهر پیاده روی کنند، بهترین رستوران ها را بیابند و از همه مهم تر از کاخ اعظم شهر و معابد تاریخی اش بازدید کنند. در کنار این ها منطقه فراناکون دیدنی های دیگری را هم در خود جای داده است که از آن جمله می توان به محله ها و بازارهای سنتی شهر و محله چینی ها اشاره کرد.

بانکوک علاوه بر دیدنی های تاریخی و معابد زیبا، دیدنی های هیجان انگیز و مدرن زیادی نیز دارد.

اگر شما هم قصد سفر به بانکوک را دارید، به بخش جست و جوی سایت راسفر مراجعه کنید تا بتوانید پکیج های تور بانکوک برای تمامی آژانس ها را مشاهده نمایید. همچنین برای فیلتر نتایج می توانید از منوی جستجوی سمت راست استفاده کنید.

تور بانکوک

بهترین زمان برای سفر به بانکوک

آب و هوای کشور تایلند به طور کلی گرم و بارانی است پس بهترین زمان سفر به بانکوک، در ماه‌های آبان تا فروردین است، زمانی که گرما و رطوبت در پایین‌ترین حد خود قرار دارند. البته باید بدانید که اقلیم گرمسیری تایلند ممکن است دمای هوا را در هر روزی از سال، جدا از اینکه در چه فصلی قرار دارد، تا ۳۲٫۲ درجه سانتی‌گراد بالا ببرد.

برای بهترین قیمت هتل‌ها و بلیط‌های هواپیمایی، سفر خود را در۱۲ فروردین تا ۹ ابان، گرم‌ترین و پر بارش‌ترین زمان سال به بانکوک، برنامه ریزی کنید. به غیر از صرفه‌جویی مناسب در هزینه‌ها در این زمان از سال، در مقایسه با زمستان که فصل داغ گردشگری بانکوک به شمار می‌آید، با کمترین میزان جمعیت در شهر روبه‌رو خواهید شد.

به خاطر داشته باشید فصل باد و بارش‌های موسمی بانکوک، از اردیبهشت تا خرداد آغاز می‌شود و تا ماه سپتامبر و اوایل ماه نوامبر (اوایل آبان)، ادامه دارد.

نحوه سفر به بانکوک

همان طور که در بخش تور تایلند نیز بیان کردیم، تمامی اتباع ایرانی نیاز به دریافت ویزای توریستی تایلند دارند. این ویزای اجازه ی اقامت حداکثر 30 روز را به مسافران می دهد. تمامی گردشگران باید گذرنامه معتبر، منابع مالی کافی و بلیط بازگشت به کشور مبدا در مدت زمان قانونی اقامت (از آن زمان که مهر ورود به کشور توسط مامورین در گذرنامه زده می‌شود) را به همراه داشته باشند.